top of page
  • Obrázek autoraŘemeslo pomáhá

3. ROČNÍK STAVÍME BUDOUCNOST 16. 9. 2023 - TENTOKRÁT ZAMĚŘENÝ NA VOLBU POVOLÁNÍ

Chcete se dozvědět, jak to vypadá, když se staví dům? Chcete si vyzkoušet, jak je stavařina zábavná? Chcete si něco sami vyrobit s těmi nejlepšími ve stavebních oborech? Chcete získat vysvědčení stavebního mistra od opravdových mistrů? Chcete zjistit, jaké možnosti mají absolventi stavebních oborů a učilišť v praxi? Chcete se podívat za bránu školy, kde se učí budoucí stavitelé, architekti, projektanti? Chcete si popovídat se studenty, pedagogy?


Akce je určena pro děti, žáky ZŠ, kteří se budou rozhodovat, jakou zvolí svou profesní dráhu, rodiče, prarodiče, pedagogy.


Přijeďte 16.9. 2023 do Starého Města, užít si 3. ročník festivalu Stavíme budoucnost do areálu SOŠG Staré Město. Akce je pod záštitou Zlínského kraje a města Staré Město u Uherského Hradiště. Partnery akce jsou také nově Archeoskanzen Modrá a spousta řemeslníků a firem z blízkého okolí.

Čeká na vás nejen spousta zábavy, ale také se něco praktického naučíte. Vše, co si vyrobíte, si také odnesete domů a nebude toho málo. Po absolvování stezky mladého stavitele obdrží účastníci vysvědčení stavebního mistra a zaslouženou odměnu.


Vstupné 50 kč, děti do 4 let vstup zdarma. Občerstvení po celý den zajištěno. Akce se koná od 9-17 hod za každého počasí.









































































37 zobrazení
Tradix Golden leave 2_edited.png
bottom of page