top of page
  • Obrázek autoraŘemeslo pomáhá

NAPSALI O NÁS...


Když se řekne „projektový den“, není to pro žáky a vyučující základní školy v Pozlovicích nic nového. Ten poslední se uskutečnil ve čtvrtek 9. března a opět se nesl v duchu skvělé spolupráce s Nadačním fondem Řemeslo pomáhá. Projektový den jsme věnovali kariérnímu poradenství. Naši partneři s dětmi probírali, co je baví a čím by v budoucnu chtěly být.

V praktické části naše páťáky přezkoušeli, co si zapamatovali z předchozího projektového dne, kde se bavili například o stavebních materiálech. Všichni uměli na jedničku, a tak jsme se mohli společně pustit do práce. Děti kreslily, rýsovaly, vyzkoušely práci projektantů, architektů či urbanistů a pustily se také do betonování. Například pro svou třídní učitelku vyrobily srdíčka a květináč.

Děkujeme společnostem TOPtrade za výbavu pro betonování a MAPEI Česká republika za směs k betonování. Bez super parťáků by to nešlo. Zvláštní poděkování patří paní Petře Benešové z nadačního fondu Řemeslo pomáhá, která se svým týmem vše perfektně připravila.

Největší kouzla s betonem předváděl Jirka Hadaš (jak jinak, když je prezidentem všech kouzelníků v ČR), ale ani naši žáci se nemuseli za své výtvory stydět. Kdo ví, možná se za pár let s některým z nich setkáme a on nám zpracuje „kouzelný“ projekt třeba na náš vysněný dům.

Děkujeme a těšíme se na další spolupráci.















































14 zobrazení
Tradix Golden leave 2_edited.png
bottom of page