top of page
  • Obrázek autoraŘemeslo pomáhá

Příměstský tábor o jarních prázdninách - KREATIVNÍ FILMOVÉ MĚSTO

Přijďte k nám do školy na nezapomenutelný týdenní příměstský tábor plný dobrodružství, kreativity a radosti. Během prázdninového týdne se děti ve věku od 7 do 13 let ponoří do světa filmové tvorby, stavby města a mnoha dalších kreativních aktivit. A na co se mohou děti těšit?


Budeme tvořit film

Děti se stanou malými filmaři, kteří se naučí vytvořit scénář, natočit film, sestříhat jej, přidat efekty a to vše pod vedení odborníků.


Postavíme město

Společně postavíme unikátní město, ve kterém každá ulička a budova budou vyprávět svůj vlastní příběh. A město nám poslouží jako kulisa pro natáčení našeho filmu.


Objevíme vědu

Naučíme se, že i věda může být zábavná. Čekají nás interaktivní experimenty, budeme objevovat tajemství robotiky, gravírování a 3D tisku.


Poznáme canisterapeutického psa

Náš příměstský tábor navštíví canisterapeutický pes a děti se tak seznámí s terapeutem na čtyřech nohou. Budeme si povídat o jeho výcviku, práci a radosti, kterou přináší. 


Termín: 19. až 23. února 2024


Cena: 2 400 Kč


Uzávěrka přihlášek 9.2.2024 ve 12:00 hod



V ceně tábora je zahrnut teplý oběd, svačiny a pitný režim. 

Vaše přihláška se stává platnou po zaplacení zálohy 1000 Kč na účet 286971020/0300 (do poznámky uveďte jméno a příjmení dítěte a heslo tábor). Doplatek (1 400 Kč) uhradíte v hotovosti v den zahájení příměstského tábora.


Tábor se uskuteční v areálu Střední odborné školy a Gymnázia Staré Město ve Starém Městě, Velehradská 1527. Minimální počet účastníků je 15 (při nižším počtu se tábor neuskuteční). 


V případě otázek kontaktujte Mgr. Soňu Patočkovou (zástupkyně ředitele školy, telefon 735746554) nebo Petru Benešovou (ředitelka Nadační fondu Řemeslo pomáhá, telefon 732784854).




26 zobrazení
Tradix Golden leave 2_edited.png
bottom of page